И тази година ‘изтече’, както и предишни години е време за равносметка на изтеклата година. За мен  тази година беше доста натоварена, както вече писах активно работя в екип по направата на работен проект и изпълнението на обект „България мол“ в гр. София. Това е добре от една страна – има работа, но от друга ми остава прекалено малко свободно време, поради което и блогът ‘пострада’ – публикациите тази година са много по-малко, спрямо предходните.

Тази година съм публикувал: 21 публикации (с тази) в 8 категории. Създадох новата категория „Изпълнение„. Коментарите в блога са: 84 публикувани и забележителните 389 спам коментара (изтрити). Челната десетка на най-четените теми през годината изглежда така:

  1. Отопление на твърдо-гориво
  2. Технически и енергиен паспорт
  3. Вентилация на кухня
  4. Топлотехническа (енергийна) ефективност
  5. Най-изгодният енергиен източник за отопление
  6. Абонатна станция и техническо помещение
  7. Част Енергийна ефективност
  8. Термопомпи, чилъри и инсталации
  9. Софтуери за енергийна ефективност
  10. Файлът на Антон Маринов – предимства и недостатъци

Равносметката е това, ако ви е харесал ОВК блогът, продължавайте да го посещавате. Ако не ви е харесал – моля споделете защо.

Нека всички желаещи да оставят коментар с отговори на въпросите или някой от тях:  Какво ви хареса в този блог? Коя тема най-много Ви допадна? Какво искате да прoчетете в ОВК блога?.

Също така ако имате интересни снимки, имате какво да напишете по темата или имате някаква идея и искате да я споделите с мен, може да го направите от страницата за контакти.

Благодаря Ви и до нови срещи.

  снимка: http://www.istockphoto.com

социални мрежи