Днес 03.08.2011 г. ОВК блогът навършва две години. Преди година по подобен начин написах публикацията: „1 година ОВК блог„, за тази една година (от тогава до днес) съм написал 27 публикация (без тази) в 7 категории, в блога са написани 104 коментара (с моите), и има опити за 202 спам коментара.

Топ 10 на най-четените теми от 04/08/2010 до днес е:

  1. Отопление на твърдо гориво
  2. Топлотехническа (Енергийна) ефективност
  3. Част „Енергийна ефективност“
  4. Вентилация на кухня
  5. Технически и енергиен паспорт
  6. Абонатна станция и техническо помещение
  7. Термопомпи, чилъри и инсталации
  8. Софтуери за енергийна ефективност
  9. Кондензни газови котли
  10. EAB software – предимства и недостатъци

Надявам се блогът да е полезен, както и да Ви е интересен. Напоследък разредих публикациите, но това е съпроводено с доста работа, липса на време, а и липса на вдъхновение.

Също така се надявам да продължавате да четете блога, защото той съществува благодарение на интереса и коментарите Ви – нека всички читатели да се чувстват поканени да коментират, без значение дали са съгласни или не, аз в блога публикувам личното си мнение, което предполагам не винаги е правилно или обективно.

Какво искате да прoчетете или видите в ОВК блога? Споделете с мен в коментар или писмо :). Ако имате интересни снимки, имате какво да напишете по темата или имате някаква идея и искате да я споделите с мен, може да го направите от страницата за контакт. Това вече направиха колегата Петър Христов в темите „Климатик и работи“ и „Котелно на оранжерия„, както и колегата Константин Димитриев, който ми предостави материали за публикацията „Къса връзка при вентилация“.

Благодаря на всички помогнали за развитието на блога и разбира се на всички читатели.

бутон за споделяне