3 гМина още една година, ОВК блогът стана на 3 години. Макар в последно време да не пиша много често, като гледам веднъж месечно, не мисля да спирам писането в блога, надявам се редовните читатели да проявят малко търпение. Когато имам малко повече свободно време, ще пиша отново една идея по-често.

Що се отнася до блога: за изминалата година съм написал 14 публикация (без тази) в 8 категории, в блога са написани 112 коментара (с моите), и има опити за 717 спам коментара.

Топ 10 на най-четените теми от 04/08/2011 до днес е:

  1. Отопление на твърдо гориво
  2. Вентилация на кухня
  3. Най-изгодният енергиен източник за отопление
  4. Топлотехническа (Енергийна) ефективност
  5. Част „Енергийна ефективност“
  6. Абонатна станция и техническо помещение
  7. Подово отопление
  8. Термопомпи, чилъри и инсталации
  9. Какъв климатик (климатизатор) да изберем?
  10. Кондензни газови котли

Надявам се блогът да Ви е интересен, а ако е и полезен ще бъда още по-доволен.

Продължавайте да четете блога – той съществува благодарение на интереса и коментарите Ви. Всички читатели да се чувстват поканени да коментират, без значение дали са съгласни с написаното или не. Не веднъж съм казвал, че публикувам личното си мнение, което най-вероятно не винаги е правилно или обективно. С други думи градивните коментари са хубаво нещо.

Както много често пиша: Какво искате да прoчетете или видите в ОВК блога? Напишете в коментар или електронно писмо. Ако имате интересни снимки, имате какво да напишете по темата или имате някаква идея и искате да я споделите с мен, може да го направите от страницата за контакт. Това вече направиха колегата Петър Христов в темите „Климатик и работи“ и „Котелно на оранжерия„, както и колегата Константин Димитриев, който ми предостави материали за публикацията „Къса връзка при вентилация“.

Благодаря на всички помогнали за развитието на блога и разбира се на всички читатели.

социални мрежи